• bg1

Txinako Alderdi Komunistaren sorreraren 100. urteurrena ospatzeko, Sichuan Xiangyue Power Component Co., Ltd. eta COFCO Packaging Co., Ltd.-ek lagunarteko saskibaloi partida bat egin zuten ekainaren 28an 16:00etatik 18:00etara.

Hasieran, bi aldeetako jokalariek borroka-giro aktiboa erakutsi zuten, aurkariaren saskia maiz jo eta pintura eremuan gola sartuz, dozenaka txandaren ostean.Lehen zatia amaitzeko 17 segundo falta zirenean, bi aldeek 28ra berdindu zuten. 17 segundotan, COFCO taldeak jaurtiketa bat huts egin zuen.XY towers taldeak ez zuen erasoari etsi, baina azkar hautsi zuen aurkariaren defentsa eta jaurtiketa bat sartu zuen.Baloia txistu eta burrunbarrera joan zen,Score.Entzuleen txalo zaparrada irabazi zuen.

Bigarren zatian partidak aurrera egin ahala.Bi aldeen energia-kontsumo fisikoa larria izan zen, eta erasoan bi aldeen eraginkortasuna nabarmen murriztu zen, baina jokoaren intentsitatea ez zen ondorioz jaitsi.Bi aldeen puntuazioak txandaka izan dira lider.XY dorreek partida irabazi zuten espiritua inoiz uko egin gabe eta pintura eremuko abantaila sendo batekin.

Jokoaren amaieran.Bi aldeetako jokalariek eskua eman eta agurra eman zioten elkarri.Aldi berean, komunikazioaren eta ikasteko asmoaren beste arlo batzuetan etorkizuna ere adierazi zuten.Azkenean, bi aldeek elkarrekin argazki bat atera zuten, argazki ederrak utziz Txinako Alderdi Komunistaren sorreraren 100. urteurrena ospatzeko.

Saskibaloi joko honen bidez, XY dorreek are gehiago dakite taldean lan egiten badute, irabazteko iraunkortasunaren printzipioa ere ulertzen dutela.Uste dut etengabeko berrikuntzaren eta borrokarako kemenaren pean,

XY dorreek distiratsuak sortuko dituzte!